5-dagers deltagelse på INDAGRA 2023
Artikkel

5-dagers deltagelse på INDAGRA 2023

Vår 5-dagers deltagelse på INDAGRA 2023 har kommet til en slutt.

 

Det var en glede å besøke Bucuresti, Romania, og være midt i landbruksinnovasjon og teknologi. ProFruit, i samarbeid med partneren vår i Romania, Stelas Consulting, spilte en betydelig rolle i denne utstillingen. Gjennom utstillingen har standen vår vært et travelt punkt for å vise frem maskiner for frukt, grønnsaker og bærbehandling.

 

Vår ekspertise i produksjonen av maskiner har tillatt oss å presentere effektivt utstyr som ikke bare fascinerte utstillingsbesøkende, men også resulterte i æren av å gjøre noen salg. Også dette arrangementet ga en verdifull plattform for å koble seg til entusiaster som deler lidenskapen for innovative løsninger.

Etter at deltakelsen vår i INDAGRA 2023 er avsluttet, planlegger vi allerede å returnere til dette arrangementet neste år, og utvide ytterligere vårt engasjement for maskininnovasjon. Vi utvider vår takknemlighet til alle som besøkte standen vår og gjorde dette arrangementet til en stor suksess.

 


5-dagers deltagelse på INDAGRA 2023

Følg oss

Om oss

Vårt firma produserer ulike juicepressemaskiner og komplette frukt-, bær- og grønnsakslinjer. Vi tilbyr løsninger basert på dine behov, samt lager tilpassede individuelle løsninger og designer komplette linjer fra A til Å

Kategorier

Alle maskiner

Se alle maskiner som er nødvendige for prosessering av frukt, bær og grønnsaker, samt produksjon av juice.

Fyllingsmaskineri

Fyllemaskiner for Bag in Box, Stand up Pouch-pakker og flasker.