Om oss

ProFruit Machinery™ utvikler og produserer utstyr for prosessering av frukt, bær og grønnsaker. Vi tilbyr et stort utvalg av utstyr og finner alltid en løsning som passer deg. Vi kan designe og bygge maskiner med andre spesifikasjoner dersom det skulle være spesielle behov som ikke dekkes av produktene i sortimentet.

ProFruit Machinery

Vår viktigste fordel over andre produsenter er at vi ikke bare produserer denne maskinen, men vi bruker den også personlig og tester den ved våre egne juiceproduksjonsfabrikker for å sikre høyeste kvalitet og den beste brukeropplevelsen. Utviklingen av maskinene våre innebærer også kontinuerlig kommunikasjon med kundene våre for å motta tilbakemeldinger, samt å forbedre produktene våre hvert år ved å implementere innovative løsninger.

Vi er stolte av å si at vi har produsert og levert maskinene våre til over 35 land over hele verden, noe som gjør ProFruit Machinery til en verdensomspennende produsent av ulike utstyr for fruktbehandling og fylling.

Fruit processing machinery for juice production
ProFruit Machinery

ProFruit Machinery er et familieeid selskap som startet med en far og sønn og deres felles ønske om å tilby flere frukt-, bær- og grønnsaksforedlingsmuligheter for både markedsledere og bedrifter som ønsker å bli det en dag.

I 10 år har vi personlig jobbet med ulike frukt-, bær- og grønnsaksbearbeiding & Bag in Box fyllemaskiner på våre egne juicepressefabrikker Savos sultys. På denne måten har vi testet utstyr fra nesten alle produsenter i markedet, inkludert dets ledere. I løpet av denne tiden har vi fått omfattende erfaring om maskindeler og utfordringer med å betjene dem, vi har lært av andre produsenters feil og brukt denne kunnskapen til å starte vår egen maskinproduksjon overlegen våre konkurrenter.

Kjerneverdiene som vi står ved er pålitelighet, høyeste kvalitet og omfattende bistand til kunden i alle saker. Disse verdiene støttes også av det faktum at teamet vårt består av ekte fagfolk som har jobbet i næringsmiddelindustrien i mer enn 20 år og er i stand til å tilby de beste tekniske løsningene.

I tillegg til det, tilbyr vi også høykvalitets Bag in Box & Stand up Pouch-emballasje for ulike væsker, på denne måten gir vi en full sirkel av produkter – fra maskineri til pakker og kunnskap – som sikrer den høyeste kvalitetskontrollen.

Kontakt oss og vi vil tilby deg maskiner av høy kvalitet basert på dine behov, samt full assistanse og erfaring, slik at du kan unngå problemer på forretningsreisen.

ProFruit Machinery products

Vi tilbyr høykvalitets utstyr med support i verdensklasse

expand_more

Vi produserer et stort utvalg av utstyr for pressing av frukt, i tillegg til fulle prosesslinjer for bær og grønnsaker. Vi tilbyr løsninger som dekker behovene dine, og vi kan også tilby spesialtilpassede løsninger på forespørsel. Vi har jobbet med produktene i 10år- det er årsaken til at vi kan tilby god assistanse og service sammen med produkter av høy kvalitet.

Verdier

Vår største fordel i forhold til andre produsenter er ikke kun erfaringen med å produsere utstyret, men også at vi har vært produsent av juice i flere år. I 10 år har vi selv jobbet med juicepresseutstyr og vi har underveis tilegnet oss erfaring og kunnskap om de utfordringer man kan møte på i hverdagen. Det er ikke bare utstyr du får når du handler hos oss. Vi deler gjerne av egne erfaringene og vi er opptatt av at man et maskinoppsett som passer perfekt for nettopp deg. Utstyret skal fungere effektivt og såklart helst uten stopp. Dersom det skulle oppstå noen utfordringer er vi opptatt av rask respons og være tilgjengelig for deg når det trengs.

done_all

Pålitelighet

Vi ønsker å være med å bidra til økt vekst i din bedrift ved å tilby våre velprøvde løsninger.

stars

Høyeste kvalitet

Alle våre maskiner produserer i henhold til de høyeste kravene i EU.

forum

Hjelp og support

På alle maskiner som selges kan det oppstå feil i levetiden til maskinene. Vi leverer support, hjelp og rask respons på henvendelser når det trengs.