ProFruit Machinery produserer innovativt og moderne utstyr for den kompliserte prosessen med å produsere puré og fruktkjøtt fra frukt og bær.
Prosessen begynner med lossing av ferske produkter ved hjelp av presisjonstipperen UNLOADER 800, og går raskt over i sorteringsprosessen ved hjelp av vår avanserte sorteringstransportør.
Etter sortering vaskes og knuses produktet ved hjelp av fruktboblevaskeren AQUAMILL. Hvis bærene er forhåndsvasket, kan prosessen gjøres med bær- og fruktknuseren.
Frukt- og bærmos overføres med monopumpe for fruktmos, tilrør i rørvarmeveksler, som sikrer produktets ideelle pressetemperatur.
For mindre bær og frukt fjerner DESTONE 500-1000-2000 1. trinn alle uønskede elementer, mens større steinfrukter gjennomgår den transformative prosessen i 2. trinn, noe som sikrer utvinning av puré og fruktkjøtt.
Du kan gjære mos i våre rustfrie ståltanker for destillatproduksjon, eller hvis du produserer massenektar, er vår lukkede tank i rustfritt stål med mikser det beste alternativet for lagring og blanding av saften. Ved hjelp av juicehomogenisatoren sikres en jevn produktkvalitet som oppfyller de høyeste krav til smak og tekstur.
I sluttfasen av juiceprosesseringen blir juicen pasteurisert for å garantere sikkerheten og forlenge holdbarheten. Bedriftene kan velge mellom diesel-/gasspasteurisatoren HEAT 500/1000 eller den elektriske pasteurisatoren ECO HEAT 300/500, som begge tilbyr pålitelige pasteuriseringsegenskaper.
Til slutt, med vår automatiske bag in box- og stand up-posefyller AUTOFLOW eller flaskefyllings- og kapslingsstasjon-monoblokk, kan bedrifter enkelt pakke steinfruktjuicen sin, slik at den er godt forberedt for distribusjon og forbruk.