Bag in Box & Stand up Pouch emballasje

Vi tilbyr Bag in Box emballasje, Stand up Pouch (Pouch-up) pakker og bokser for Bag in Box poser.

Bag in Box emballasje

Bag in Box emballasje er et sett med emballasje som består av høybarriere flerlags polyetylenpose og et stivt ytre skall (pappeske, trommel, etui eller lignende.). Denne emballasjen er designet for å oppbevare: juice, vin, vodka, desinfiserende væske, olje, melk, osv.

I vårt sortiment har vi pakker fra 1 l til 220 l. Vi tilbyr også pakker med ulike typer lukkinger (kraner, hellekorker, melkeslanger osv.) som sikrer den beste bruksopplevelsen for hvert produkt. I tillegg til dette kan du også bestille pappesker eller trommelvesker til posene eller en mer innovativ og enda mer praktisk Bag in Box-alternativ – Stand up Pouch-emballasje.

Bag in Box packaging full

Hvorfor velge vår Bag in Box-emballasje?

Profruit har ikke bare jobbet med fruktforedlingsmaskineri i nesten 10 år, men har også brukt Bag in Box-pakker selv i juiceproduksjonsvirksomheten. Vi er selv bruker av disse produktene og derfor kan vi garantere den beste kvaliteten og konkurransedyktig pris.

Sikkerhet

Hver del av pakkene er produsert av samme produsent: fra filmer til en ferdig pose. Det sikrer høyere kvalitet og reduserer risikoen for feil.

Pris

Vi tilbyr konkurransedyktige priser – Ta gjerne kontakt så finner vi ut av det.. Vi tilbyr også gratis vareprøver.

Kvalitet

Feilprosenten på pakkene er mindre enn 0,05 % og høyeste kvalitet og støtte er fokusområdet vårt.

Packagin for juice stand up pouch

Stand up Pouch emballasje (Pouch-up)

Innovativ og oppdatert Stand up Pouch-emballasje er et mer praktisk Bag in Box-alternativ designet for å holde på væsker, som juice, oljer, vinranker og brennevin.

Selvstående Stand Up Pouch-pakker er laget av kombinerte barrierefilmer for å holde væsken trygg mot luft, sol og andre urenheter. Stand up Pouch er lett, pen, med et svært lavt karbonavtrykk sammenlignet med glass- og PET-flasker og krever ingen pappeske.

Stand up Pouch garanterer holdbarheten opp til +1 år. Vi tilbyr 0,75 l til 5 l volumpakker i hvit farge, universell design eller spesiallaget design.

Innovasjon – Stand up Pouch-emballasje vi med stor sannsynlighet erstatte PET-flasker i fremtiden!

Hvorfor velge Stand up Pouch-emballasje?

Ikke bare Stand up Pouch er mer praktisk fordi den ikke krever en ekstra pappeske, men den har også mange andre fordeler.

Sikkerhet

Den er sterk, stabil og uknuselig. Knuser ikke som glass, bøyer seg ikke og beholder den fine formen.

Design

En mulighet til å velge mellom hvit, universell design eller å lage din egen. Et tilpasset design gir stor plass for kommersiell informasjon.

Motstand

Pakken beskytter produktet mot ytre stoffer som sol, luft osv. Den holder væsken frisk og trygg.