bag in box store
Artikkel

Baginbox.store: Din kilde for premium Bag in Box og Stand up Pouch-emballasje

Hos ProFruit Machinery forstår vi hele prosessen med frukt-, bær- og grønnsaksprosessering og anerkjenner dine unike behov.

Denne forståelsen førte oss til et samarbeid med baginbox.store – din ultimate nettbutikk for førsteklasses løsninger for Bag in Box og Stand up Pouch-emballasje.

Topp kvalitet

Når det kommer til væskeemballasje, er kvalitet avgjørende. Hos baginbox.store er kvalitet ikke bare et påstand – det er en sertifisert realitet. Emballasjen vår er ISO- og BRC-sertifisert, et bevis på vårt engasjement for å opprettholde de høyeste bransjestandardene. Fra Bag in Box-posene som varierer fra 3 til 220 liter til esker designet for 3 eller 5-liters poser, og til og med innovative Stand up Pouches i kapasiteter på 1,5, 3 eller 5 liter, er hver pakke et resultat av fokuset vårt på å levere kun det beste.

Global levering

Uansett hvor du er i verden, bringer den engros baginbox.store-drikkeemballasjeløsningen butikk online dine emballasjebehov til døren din. Vi tilbyr gratis verdensomspennende frakt, slik at bestillingen din når deg på 5-10 arbeidsdager.

Kundeorientert tilnærming

I hjertet av vår suksess ligger å lytte til og svare på kundenes behov. Denne filosofien har hjulpet oss med å opprettholde varige forhold og bli en betrodd partner for en mangfoldig kundegruppe, fra vin, juice, sider, etc. selskaper til enkeltpersoner som søker de beste emballasjeløsningene for personlig bruk.

Baginbox.store dedikasjon til kvalitet og innovasjon lyser gjennom tallene – over 20 millioner flytende pakker solgt over hele verden og teller.

Utviklingav emballasjeløsninger

Enten du er en erfaren profesjonell eller ny i verden av væskeemballasje, gir baginbox.store brukervennlige plattform deg muligheten til å ta selvsikre valg. Opplev forskjellen i dag og utforsk vårt omfattende utvalg av førsteklasses juice-, såpe-, melk-, olje- og annen flytende emballasje designet for å imøtekomme alle dine behov.

Følg oss

Om oss

Vårt firma produserer ulike juicepressemaskiner og komplette frukt-, bær- og grønnsakslinjer. Vi tilbyr løsninger basert på dine behov, samt lager tilpassede individuelle løsninger og designer komplette linjer fra A til Å

Kategorier

Alle maskiner

Se alle maskiner som er nødvendige for prosessering av frukt, bær og grønnsaker, samt produksjon av juice.

Fyllingsmaskineri

Fyllemaskiner for Bag in Box, Stand up Pouch-pakker og flasker.