Høydepunkter fra AGRO BELGRADE 2024
Artikkel

Høydepunkter fra AGRO BELGRADE 2024

Vi startet 2024 med vår første opptreden på AGRO BELGRADE, Serbia. Vi har sett hvordan denne internasjonale utstillingen forener frukt- og grønnsaksdyrking og vindyrking i landet.

Besøkende hadde muligheten til å engasjere seg med ProFruit i Beograd, hvor vi viste frem vårt juicebehandlingsmaskineri sammen med vår anerkjente partner, ITN Group fra Serbia.

I tillegg ble vi fascinert av å lære av de besøkende om Serbias destillasjonsindustri, også i produksjonen av rakia (fruktkonjakk), som gjenspeiler landets rike fruktproduserende arv. Med den uvurderlige støtten fra ITN Group fikk vi kontakt med potensielle kunder og fikk innsikt i nye markedstrender.

Vår deltakelse på AGRO BELGRADE 2024 styrket ikke bare vår tilstedeværelse i det serbiske markedet, men åpnet også dører for fremtidige samarbeid og utvidelsesmuligheter.

agro belgrade fairagro belgrade fairagro belgrade fair

Følg oss

Om oss

Vårt firma produserer ulike juicepressemaskiner og komplette frukt-, bær- og grønnsakslinjer. Vi tilbyr løsninger basert på dine behov, samt lager tilpassede individuelle løsninger og designer komplette linjer fra A til Å

Kategorier

Alle maskiner

Se alle maskiner som er nødvendige for prosessering av frukt, bær og grønnsaker, samt produksjon av juice.

Fyllingsmaskineri

Fyllemaskiner for Bag in Box, Stand up Pouch-pakker og flasker.