Beltpresse
Artikkel

Løfter juiceproduksjonen med POWERPRESS Beltpresser

Ved ProFruit Machinery har vår ekspertise innen frukt-, bær- og grønnsaksprosessering ført oss til å introdusere en løsning av høyeste kvalitet for juicepressing: POWERPRESS Beltpresser. Disse maskinene tilbyr flere kapasiteter, inkludert 400 kg/t, 800 kg/t, 1200 kg/t, 1500 kg/t, 3000 kg/t.

Det mest fremtredende trekket ved POWERPRESS Beltpressene er deres integrerte pumpe og juiceoppsamlingsbeholder. Denne innovative designen eliminerer behovet for ekstra utstyr, og sparer dermed effektivt plass og kostnader. Med et imponerende juiceutbytte på ~75 % maksimerer disse pressene potensialet til fruktene, bærene og grønnsakene dine.

BeltpresseKvalitet er av største viktighet, og POWERPRESS Beltpressene leverer det konsekvent. Utstyrt med innebygd filtreringssil sikrer de en renere og klarere juice for ditt endelige produkt.

Automatisering ligger i hjertet av POWERPRESS Beltpressene. Deres intelligente design sikrer drift uten behov for manuell inngripen. Når innløpstanken er full, deaktiveres tidligere maskiner automatisk. På samme måte, når juicetanken når kapasitet, overfører pumpen sømløst juicen til lagringstanker.

Vedlikehold gjøres enkelt med POWERPRESS Beltpressene. De inkorporerer en høytrykksspyler som konsekvent rengjør maskinens belte. Dette proaktive systemet forlenger ikke bare utstyrets levetid, men reduserer også servicekostnadene. Inkluderingen av et pneumatisk løfte sikkerhetsdeksel forbedrer tilgjengeligheten for rengjøring, og forenkler dermed vedlikeholdet ytterligere.

Etter behandlingen er manuell vask bemerkelsesverdig effektiv, og krever bare 15-20 minutter. Avtakbare deler som ikke krever verktøy legger til rette for en problemfri rengjøringsprosess. Med justerbar beltespenning og rustfritt stål i konstruksjonen, forblir holdbarhet og brukervennlighet i forkant.

Allsidigheten til POWERPRESS Beltpressene omfatter et mangfold av kapasiteter, fra 400 til 3000 kg/t. Denne brede utvelgelsen sikrer deres egnethet for forskjellige produkter. Fra frukt som epler og pærer, til grønnsaker som gulrøtter og rødbeter, og til og med bær som rognebær – disse pressene klarer å tilfredsstille dine behov og produsere utmerkede naturlige juicer. Uansett kapasitet fortsetter kjerneprinsippene til POWERPRESS Beltpressene – effektivitet, kvalitet og enkelhet – å skinne.

I tillegg til deres eksepsjonelle ytelse innen frukt-, bær- og grønnsaksprosessering, strekker allsidigheten til våre beltpresser seg enda lenger. Med erfaring fra våre kunder har disse maskinene vist seg å være effektive i en mangfoldig rekke produksjoner. Fra effektiv pressing av løk til ulike typer tang og til og med malt fisk, har våre POWERPRESS Beltpresser vist sin tilpasningsdyktighet for å møte forskjellige pressingbehov.

Mer om hver av POWERPRESS Beltpressene kan du lese her: Beltepresse

Følg oss

Om oss

Vårt firma produserer ulike juicepressemaskiner og komplette frukt-, bær- og grønnsakslinjer. Vi tilbyr løsninger basert på dine behov, samt lager tilpassede individuelle løsninger og designer komplette linjer fra A til Å

Kategorier

Alle maskiner

Se alle maskiner som er nødvendige for prosessering av frukt, bær og grønnsaker, samt produksjon av juice.

Fyllingsmaskineri

Fyllemaskiner for Bag in Box, Stand up Pouch-pakker og flasker.