Møt ProFruit på INDAGRA – landbruksarrangement i Romania
Artikkel

Møt ProFruit på INDAGRA – landbruksarrangement i Romania

Møt ProFruit-teamet og se våre maskiner live på den kommende INDAGRA-utstillingen i Romania, som vil finne sted i Bucuresti 25.-29. oktober.

Holdt innenfor Romexpo-utstillingssenteret, viser INDAGRA de nyeste trendene innen jordbruk, vinproduksjon, hagebruk og husdyrhold og trekker selskaper fra både Romania og utlandet. Denne begivenheten gir en mulighet til å koble seg til forretningspartnere, kunder og bransjeledere. Vi ser frem til sjansen til å møte hver besøkende som er interessert i å møte ProFruit.

Du finner oss på utstillingsstanden vår:

Paviljong B2

Stand 39

 

På utstillingen vil vi presentere vår komplette fruktbehandlingsmaskinlinje:

-Frukt- og grønnsaksvaskemølle MAXIMILL 1000

-Beltpresse POWERPRESS 400

-Destoning & pulping maskin DESTONE 1000

-Elektrisk  Pasteurisator ECO HEAT

-Automatisk Bag in Box-fyller AUTOFLOW

-Manuell flaskefyller GRAVITY

 

Under messen vil vi gi detaljerte maskinkonsultasjoner og demonstrere bruken og vedlikeholdet av maskinene våre. Besøkende får sjansen til å undersøke utstyret vårt på nært hold og lære om fordelene med hver maskin.

I tillegg til å utforske tilbudene våre, har arrangementet ulike fagforeninger innen INDAGRA-sektoren, og tilbyr relaterte arrangementer som konferanser om aktuelle emner av interesse for bransjespesialister. Utstillere vil også være til stede på standen vår for å vise frem de nyeste produktene, tjenestene og eksklusive tilbudene.

Spennende nyheter for våre verdifulle kunder: Vi er glade for å invitere deg til INDAGRA 2023, helt gratis. Gi oss beskjed om interessen din, og vi vil forberede invitasjonen din.

Følg oss

Om oss

Vårt firma produserer ulike juicepressemaskiner og komplette frukt-, bær- og grønnsakslinjer. Vi tilbyr løsninger basert på dine behov, samt lager tilpassede individuelle løsninger og designer komplette linjer fra A til Å

Kategorier

Alle maskiner

Se alle maskiner som er nødvendige for prosessering av frukt, bær og grønnsaker, samt produksjon av juice.

Fyllingsmaskineri

Fyllemaskiner for Bag in Box, Stand up Pouch-pakker og flasker.