juicebehandlingslinje i Sverige
Artikkel

ProFruit besøker og gir rådgivning til kunder i Sverige

ProFruit har mange kunder over hele Skandinavia, inkludert Sverige. Forrige uke var vi glade for å besøke Grönsakshallen Sorunda og Moving Target med vår administrerende direktør Pijus og ProFruit-representant på det svenske markedet, Rååpress.

Kunde: Grönsakshallen Sorunda har vært en langvarig partner av ProFruit.

 

Utstyr i bruk:

– Frukt- og grønnsaksvaskemølle MAXIMILL 1000

– Beltpresse POWERPRESS 800

 

Etter vårt siste møte på Scanpack-utstillingen, hadde vi muligheten til å gjennomgå fremgangen deres og identifisere nye utstyrsbehov. Grönsakshallen Sorunda er en av Sveriges største importører av frukt og grønnsaker, og behandler et bredt utvalg av frukter for produksjon av fersk juice, inkludert epler, rødbeter, gulrøtter, chili, ananas, ingefær og mer.

Under møtet diskuterte vi mulighetene for å utvide produktutvalget deres for å inkludere pasteuriserte juicer. I tillegg ble behovet for en kraftigere frukt- og grønnsaksvaskemølle MAXIMILL 3000 fremhevet, som vil støtte de voksende behovene deres.

Kunde: Moving Target har nylig implementert utstyret vårt for juicebehandling.

Ekspertisen deres ligger i eplepressing i Kivik-regionen i Sverige. Vi er glade for å dele kunnskapen vår og beste praksis med kunder som Moving Target, og gi støtte for deres inntreden i juicepressingsbransjen. De har vist et bemerkelsesverdig juiceutbytte og operasjonell effektivitet med utstyret vårt.

 

Utstyr i bruk:

– Kassetømmer UNLOADER 500

–Sorteringskonveyor

–Frukt- og grønnsaksvaskemølle MAXIMILL 1000

–Beltpresse POWERPRESS 800

–Skruetransportør for presset mash

–Diesel-/gass Pasteurisator HEAT 500

–Semi-automatisk Bag in Box & Stand-up Pouch-fyller SEMIFLOW

–Manuell flaskefyller GRAVITY

Vi er stolte av å samarbeide med så mangfoldige kunder på det svenske markedet, og tilbyr ekspertise og innovative utstyrs løsninger. ProFruit kommuniserer konstant med kundene våre, gir omfattende støtte og råd om alle saker.

Følg oss

Om oss

Vårt firma produserer ulike juicepressemaskiner og komplette frukt-, bær- og grønnsakslinjer. Vi tilbyr løsninger basert på dine behov, samt lager tilpassede individuelle løsninger og designer komplette linjer fra A til Å

Kategorier

Alle maskiner

Se alle maskiner som er nødvendige for prosessering av frukt, bær og grønnsaker, samt produksjon av juice.

Fyllingsmaskineri

Fyllemaskiner for Bag in Box, Stand up Pouch-pakker og flasker.