australia and new zeeland
Artikkel

ProFruits samarbeid med Australia og New Zealand

Vi er glade for å kunngjøre starten på samarbeidet vårt med maskinleverandører fra Australia – Grapeworks Pty Ltd og Tanium Pty Ltd!

Selskapene Grapeworks og Tanium er ledende leverandører av førsteklasses vinproduksjon og drikkevaresupplies, samt frukthåndteringsmaskiner i Australia og New Zealand. Direktøren deres besøkte oss på fabrikken vår forrige uke, og vi diskuterte videre samarbeidsmuligheter.

Våre fremtidige planer inkluderer ikke bare leveranse av forskjellige fruktbehandlingsmaskiner til Grapeworks & Tanium, men også tilby det australske markedet forskjellige Bag in Box-fyllingsløsninger for forskjellige væsker.

Da Bag in Box-markedet i Australia og New Zealand vokser, fokuserer Grapeworks også på å tilby forskjellige fyllingsløsninger. Med vår utvidede erfaring i denne bransjen er ProFruit Machinery klar til å tilby dem våre universelle og allsidige Bag in Box-fyllere for forskjellige væsker, samt Bag in Box- og Stand up Pouch-emballasje.

Følg oss

Om oss

Vårt firma produserer ulike juicepressemaskiner og komplette frukt-, bær- og grønnsakslinjer. Vi tilbyr løsninger basert på dine behov, samt lager tilpassede individuelle løsninger og designer komplette linjer fra A til Å

Kategorier

Alle maskiner

Se alle maskiner som er nødvendige for prosessering av frukt, bær og grønnsaker, samt produksjon av juice.

Fyllingsmaskineri

Fyllemaskiner for Bag in Box, Stand up Pouch-pakker og flasker.