Fruit processing and filling machinery assortment
Artikkel

Vi produserer frukt-, bær- og grønnsaksmaskiner for alle dine behov

ProFruit Machinery™ er et familiedrevet selskap som startet med en far og sønn, og deres felles ønske om å tilby flere muligheter for frukt-, bær- og grønnsaksbehandling for både ledere i markedet og bedrifter som aspirerer til å bli det en dag.

Selskapet vårt produserer ulike maskiner for juicepressing og komplette linjer for behandling av frukt, bær og grønnsaker. Vi tilbyr maskiner basert på dine behov, samt tilpasser individuelle bestillinger og designer komplette prosessanlegg.

I nesten 10 år har vi jobbet med ulike maskiner for frukt, bær og grønnsaksbehandling i selskapet vårt “Savos sultys”. På denne måten har vi prøvd og testet utstyr fra nesten alle produsenter på markedet, inkludert de ledende. Vi har opparbeidet omfattende erfaring med alle deler av utstyret i behandlingslinjene, vi kommuniserer kontinuerlig med andre produsenter og brukere av denne typen utstyr, og av disse grunnene forstår vi virkelig hva effektivt arbeid innen frukt-, bær- og grønnsaksbehandling krever.

Våre kjerneverdier er pålitelighet, høyeste kvalitet og omfattende hjelp til klienten i alle saker. Disse verdiene støttes også av det faktum at teamet vårt består av ekte fagfolk som har jobbet i matprosessutstyrsindustrien i over 20 år og er i stand til å sikre de beste ingeniørløsningene.

Kontakt oss nå, og vi vil tilby deg de beste løsningene for utstyr for frukt, bær og grønnsaksbehandling basert på dine behov.

Følg oss

Om oss

Vårt firma produserer ulike juicepressemaskiner og komplette frukt-, bær- og grønnsakslinjer. Vi tilbyr løsninger basert på dine behov, samt lager tilpassede individuelle løsninger og designer komplette linjer fra A til Å

Kategorier

Alle maskiner

Se alle maskiner som er nødvendige for prosessering av frukt, bær og grønnsaker, samt produksjon av juice.

Fyllingsmaskineri

Fyllemaskiner for Bag in Box, Stand up Pouch-pakker og flasker.