DALBO MUST – Finland

Vi er veldig fornøyde med maskinene våre fra ProFruit. Ikke bare er maskinene rimelige og av høy kvalitet, men de er også enkle og intuitive å bruke, og vi har klart å øke produksjonen vår. Støtten vi fikk og kommunikasjonen med ProFruit var utmerket.

Charlotta Sundqvist

Eier av Dalbo Must, Finland

Om Klienten

Dalbo Must er en familieeid eplegård og juiceproduksjonsfabrikk i Finland. Bedriftsreisen deres startet i 2013 med mål om å gjøre overskuddet av eplehøsten om til noe nyttig – mye sunn og naturlig juice.

Målet

Ettersom Dalbo Must fikk flere kunder hvert år, begynte de å lete etter alternativer for å øke effektiviteten i juiceproduksjonen.

Løsningen

Etter en grundig diskusjon tilbød vi fullstendig automatisert maskineri for knusing av epler og juiceproduksjon: fruktvasker elevator mill MAXIMILL 3000 og beltpresse POWERPRESS 750.

Fordelene

Vår fruktvasker elevator mill og beltpresse økte betydelig effektiviteten i knusing av epler og juiceproduksjon. Maskinene førte til en raskere arbeidsprosess som både var praktisk og enkel å bruke for klienten.

Fordi klienten kjøpte begge produktene, ga det ham også bedre arbeidsdynamikk, da begge maskinene er designet og utviklet for å fungere sammen. På denne måten utføres alt arbeidet automatisk, og det er ingen hindringer eller manuelt arbeid. Vaskemaskinen heiser eplene og heller dem i transportbåndet. Transportbåndet transporterer produktene til fruktvasker elevator mill, som vasker eplene og knuser dem til en mos. Deretter går mosen inn i beltpressen – maskinens belte presser kontinuerlig mos mot sylinderne og produserer juice. Juicen filtreres av doble juicefiltre, og Skruetransportøren tar seg av restmosen ved å transportere den til en utvendig beholder. Etter dette er alt klart for gjæringsprosessen som fører til naturlig og deilig sider.

1
Økt effektivitet

Kunden kjøpte

Du kan sjekke ut maskinene som vår klient bestilte og inspisere detaljene ved å klikke på noen av produktene nedenfor.

Beltepress POWERPRESS 800
Maskiner for bearbeiding av frukt, bær og grønnsaker

Beltepress POWERPRESS 800

Beltepresse POWERPRESS 800 er designet for pressing av frukt-, bær- og grønnsaksmasse.

Andre Prosjekter

Les artiklene om casestudier om våre andre prosjekter der vi tilpasset fruktbehandlings- og fyllemaskineri og leverte det til kundene våre fra hele verden.

ODELSGUT – Norge

Dalbo Must er en familieeid eplegård og juiceproduksjonsfabrikk i Finland. Ettersom de fikk flere og flere kunder hvert år, begynte de å søke etter alternativer for å øke effektiviteten i juiceproduksjonen.

LE PESSOIR DE LA VILLENEUVE – France

De er en familiebedrift i Frankrike, som produserer eplejuice og cider, og tilbyr juicepressing til kunder. Etter noen sesonger med arbeid ble etterspørselen så stor at de begynte å se etter maskinoppgradering.

KMETIJA KAJŽER – Slovenia

Kmetija Kajžer er en fjellgård som dyrker ulike avlinger og produkter, inkludert eple- og pærehøst. De produserer juice, vin og cider, og var på utkikk etter å oppgradere maskineriet sitt.

ELEGAST CIDERY – The Netherlands

Elegast cidery produserer naturlig cider fra tradisjonelle nederlandske frukthagepler. De søkte etter maskiner med større effektivitet og kjøpte en full fruktbehandlingslinje.