LE PESSOIR DE LA VILLENEUVE – France

Vi er veldig glade for å samarbeide med en ProFruit-maskin. Vi kjøpte en beltpresse i 2022. Vi og kundene er henrykte! Faktisk er tidsbesparelsen betydelig, og vi har kunnet redusere arbeidsbelastningen vår. For oss er det bare fordeler.

I tillegg til arbeidsaspektet er vi virkelig fornøyde med kundeservicen også. Forresten fikk vi en liten julegave, så takk til ProFruit for alt!

Soizic Jégat
Eier av Le Pressoir De la Villeneuve
Frankrike

Om Klienten

Le Pressoir de la Ville-neuve er en familiebedrift som produserer eplejuice og sider, og tilbyr tjenester for pressing av juice for kunder. De har en juicepressfabrikk og presser eplejuice for kundene sine under eplehøstsesongen. De produserer også sin egen juice og sider, og selger det på ulike markeder.

Målet

Etter noen sesonger med arbeid ble den naturlige eplejuicen produsert av Le Pressoir de la Ville-neuve så populær at deres gamle press på 350 kg/t ikke var nok. Etterspørselen var så stor at for å tilfredsstille kundene begynte familiebedriften å lete etter en presse med større effektivitet.

Løsningen

Etter å ha lært om klientens behov og forventninger, tilbød vi en beltpresse POWERPRESS 1200 med kapasitet på 1200 kg/t. Den fungerer perfekt i juicepressfabrikker og kan oppnå juiceutbytte fra epler på opptil 75 %.

Fordelene

Beltpresse POWERPRESS 1200 har økt klientens effektivitet med 35 %, noe som bidrar betydelig til arbeidsprosessen deres. Ved å oppnå større effektivitet er de i stand til å betjene mye flere kunder under den travle eplehøsttiden.

Juiceutbyttet fra epler ved bruk av maskinen vår er opptil 75 %. Det betyr at maskinen presser ut alt den kan fra eplet og etterlater bare en tørr restmasse.

Våre beltpresser leveres også med integrert pumpe og juiceoppsamlingsbeholder. Dette betyr at kundene våre sparer penger og ikke trenger ekstra juiceoppsamlingsbeholder og pumpe, som ellers ville ta mye plass og medføre ekstra kostnader.

1
Økt effektivitet
1
Juiceutbytte fra epler

Klienten Kjøpte

Du kan sjekke ut maskinene som vår klient bestilte og inspisere detaljene ved å klikke på noen av produktene nedenfor.

Beltpresse POWERPRESS 1200
Maskiner for bearbeiding av frukt, bær og grønnsaker

Beltpresse POWERPRESS 1200

Beltepresse POWERPRESS 1200 er designet for pressing av frukt-, bær- og grønnsaksmasse. Fruktmasse legges på beltet som presser det mot sylindere.

Galleri

Se bilder av maskinene våre hos Kmetija Kajžer

Andre Prosjekter

Les artiklene om casestudier om våre andre prosjekter der vi tilpasset fruktbehandlings- og fyllemaskineri og leverte det til kundene våre fra hele verden.

ODELSGUT – Norge

Dalbo Must er en familieeid eplegård og juiceproduksjonsfabrikk i Finland. Ettersom de fikk flere og flere kunder hvert år, begynte de å søke etter alternativer for å øke effektiviteten i juiceproduksjonen.

KMETIJA KAJŽER – Slovenia

Kmetija Kajžer er en fjellgård som dyrker ulike avlinger og produkter, inkludert eple- og pærehøst. De produserer juice, vin og cider, og var på utkikk etter å oppgradere maskineriet sitt.

ELEGAST CIDERY – The Netherlands

Elegast cidery produserer naturlig cider fra tradisjonelle nederlandske frukthagepler. De søkte etter maskiner med større effektivitet og kjøpte en full fruktbehandlingslinje.

DALBO MUST – Finland

Dalbo Must er en familieeid eplegård og juiceproduksjonsfabrikk i Finland. Ettersom de fikk flere og flere kunder hvert år, begynte de å søke etter alternativer for å øke effektiviteten i juiceproduksjonen.