KMETIJA KAJŽER – Slovenia

Stort, stort trekk. Med kjøpet forbedret vi betydelig arbeidsprosessen og arbeidsforholdene. Holdningen og responsen fra ProFruit er utmerket, og det er et eksempel på god praksis som alle selskaper bør følge. Dette var vårt første kontakt med dette selskapet, og jeg tror det ikke vil være det siste. VI ANBEFALER!

Ivan Praznik
Eier av Kmetija Kajžer
Slovenia

Om Klienten

Kmetija Kajžer er en fjellgård som dyrker ulike avlinger og produkter, inkludert eple- og pærehøst. I tillegg til annen produksjon (honning, poteter, voks, etc.) produserer de også juice, vin og sider.

Målet

Kmetija Kajžer pleide å vaske og knuse epler separat og lette etter alternativer for å oppgradere maskineriet.

Løsningen

Etter diskusjoner om produksjonskapasitet og deres behov, tilbød vi fruktvasker elevator mill MAXIMILL 1000, som er perfekt for vasking og knusing av epler og pærer.

Fordelene

Fruktvasker elevator mill MAXIMILL 1000 er et flott alternativ for vasking og knusing av frukt, spesielt epler og pærer. Maskinen er utstyrt med et ekstra bord foran vaskeservanten for praktisk plassering av bokser med frukt på det og helle produktene rett i vannet. En romslig vaskeservant er laget i V-form, som hjelper fruktene med å bevege seg lett til heisen.

Det integrerte vannspraysystemet gir ekstra vasking når fruktene løftes opp langs transportbåndet. I tillegg til det er knusehodet på maskinen rundt, så all knust mos går direkte ut for videre behandling. Denne funksjonen hjelper også betydelig når du vasker hodet, da det ikke er noen hjørner. Sammenlignet med maskiner fra andre produsenter, er teknologien med rund form overlegen fordi hjørnene på firkantede hoder holder mye fruktmose i timevis og kan forårsake juicegjæring.

Klienten Kjøpte

Du kan sjekke ut maskinene som vår klient bestilte og inspisere detaljene ved å klikke på noen av produktene nedenfor.

Galleri

Se bilder av maskinene våre hos Kmetija Kajžer

Andre Prosjekter

Les artiklene om casestudier om våre andre prosjekter der vi tilpasset fruktbehandlings- og fyllemaskineri og leverte det til kundene våre fra hele verden.

ODELSGUT – Norge

Dalbo Must er en familieeid eplegård og juiceproduksjonsfabrikk i Finland. Ettersom de fikk flere og flere kunder hvert år, begynte de å søke etter alternativer for å øke effektiviteten i juiceproduksjonen.

LE PESSOIR DE LA VILLENEUVE – France

De er en familiebedrift i Frankrike, som produserer eplejuice og cider, og tilbyr juicepressing til kunder. Etter noen sesonger med arbeid ble etterspørselen så stor at de begynte å se etter maskinoppgradering.

ELEGAST CIDERY – The Netherlands

Elegast cidery produserer naturlig cider fra tradisjonelle nederlandske frukthagepler. De søkte etter maskiner med større effektivitet og kjøpte en full fruktbehandlingslinje.

DALBO MUST – Finland

Dalbo Must er en familieeid eplegård og juiceproduksjonsfabrikk i Finland. Ettersom de fikk flere og flere kunder hvert år, begynte de å søke etter alternativer for å øke effektiviteten i juiceproduksjonen.