ELEGAST CIDERY – The Netherlands

Effektiviteten er enorm. Nå presser vi nesten 3000 liter på en dag med én person. I fjor presset vi 1000 liter per dag med to personer. Så vi er mye mer effektive.

Arjen Meeuwsen
Eier av Elegast Cidery
The Netherlands

Om Klienten

Elegast cidery produserer naturlig sider av tradisjonelle nederlandske eplehageepler. De gjør alt selv: høster epler, presser dem til juice og gjærer det for å oppnå en unik smak.

Målet

Elegast cidery pleide å jobbe med en pakkepresse som ikke møtte produksjonsbehovene deres. To personer måtte jobbe med denne pressen bare for å oppnå ~1000 liter juice per dag. Dette var ikke nok – spesielt med tanke på at pakkepressen krever for mye av arbeidet og oppmerksomheten deres. Naturligvis var målet deres å oppnå større effektivitet.

Løsningen

For å finne den beste løsningen arrangerte vi flere videomøter som hjalp oss med å fullt ut forstå klientens behov og forventninger. Vi tilbød en komplett fruktbehandlingslinje med kapasitet på 1200 kg/t, som består av:

⚙️  Kassetømmer  UNLOADER 500
⚙️ Transportør
⚙️ Fruktvasker elevator mill MAXIMILL 3000
⚙️ Beltpresse POWERPRESS 1200
⚙️ Doble filtre
⚙️ Skruetransportør

Fordelene

Vår komplette fruktbehandlingslinje med kapasitet på 1200 kg/t økte effektiviteten betydelig. Den gikk fra 1000 liter per dag (med to personer) til 3000 liter per dag (med en person).

Maskinene våre klarte å forbedre den generelle juiceproduksjonsytelsen. I tillegg til større effektivitet er en av hovedfordelene ved å kjøpe en full linje forsikring om at alle maskinene fungerer i perfekt synergi. Dette førte til en mer praktisk arbeidsprosess og enklere vedlikehold – ved Elegast cidery krever maskinene våre 50 % mindre mannskapsinnsats.

Under arbeidsprosessen løfter  Kassetømmer  opp boksen med epler og heller dem på transportbåndet. Transportbåndet transporterer produktene til fruktvasker elevator mill, som vasker eplene og knuser dem til en mos. Deretter går mosen inn i beltpressen – maskinens belte presser kontinuerlig mos mot sylinderne og produserer juice. Juicen filtreres av doble juicefiltre, og Skruetransportøren tar seg av restmosen ved å transportere den til en utvendig beholder. Etter dette er alt klart for gjæringsprosessen som fører til naturlig og deilig sider.

1
Økt effektivitet
1
Mindre mannskapsinnsats nødvendig

Klienten Kjøpte

Du kan sjekke ut maskinene som vår klient bestilte og inspisere detaljene ved å klikke på noen av produktene nedenfor.

Kassetømmer UNLOADER 500
Maskiner for bearbeiding av frukt, bær og grønnsaker

Kassetømmer UNLOADER 800

UNLOADER 800 brukes til å tippe frukt, bær eller grønnsaker fra pallekasser av plast eller tre.
Sorteringsbånd
Maskiner for bearbeiding av frukt, bær og grønnsaker

Sorteringsbånd

Sorteringsbånd brukes i en frukt-, bær- og grønnsaksforedlingslinje for sortering og tørking av produktene.
Beltpresse POWERPRESS 1200
Maskiner for bearbeiding av frukt, bær og grønnsaker

Beltpresse POWERPRESS 1200

Beltepresse POWERPRESS 1200 er designet for pressing av frukt-, bær- og grønnsaksmasse. Fruktmasse legges på beltet som presser det mot sylindere.
Doble juicefiltre
Maskiner for bearbeiding av frukt, bær og grønnsaker

Doble juicefiltre

Mekanisk dobbelt filter til filtrering juice før pasteurisering.

Andre Prosjekter

Les artiklene om casestudier om våre andre prosjekter der vi tilpasset fruktbehandlings- og fyllemaskineri og leverte det til kundene våre fra hele verden.

ODELSGUT – Norge

Dalbo Must er en familieeid eplegård og juiceproduksjonsfabrikk i Finland. Ettersom de fikk flere og flere kunder hvert år, begynte de å søke etter alternativer for å øke effektiviteten i juiceproduksjonen.

LE PESSOIR DE LA VILLENEUVE – France

De er en familiebedrift i Frankrike, som produserer eplejuice og cider, og tilbyr juicepressing til kunder. Etter noen sesonger med arbeid ble etterspørselen så stor at de begynte å se etter maskinoppgradering.

KMETIJA KAJŽER – Slovenia

Kmetija Kajžer er en fjellgård som dyrker ulike avlinger og produkter, inkludert eple- og pærehøst. De produserer juice, vin og cider, og var på utkikk etter å oppgradere maskineriet sitt.

DALBO MUST – Finland

Dalbo Must er en familieeid eplegård og juiceproduksjonsfabrikk i Finland. Ettersom de fikk flere og flere kunder hvert år, begynte de å søke etter alternativer for å øke effektiviteten i juiceproduksjonen.