References Map

ProFruit Machinery har allerede produsert og levert maskiner til hundrevis av fornøyde kunder over hele verden. Se alle landene på kartet nedenfor for å finne referanser fra våre kunder.

Search Location

Radius: KM
Loading...
Locations: 0 PRINT

Store Direction

Get Your Directions

Use my location to find the closest Service Provider near me

Referansekundeprosjekter

I referansekunde våre beskriver vi våre kunders maskinprosjekter, viser eksempler fra det virkelige liv og deler våre kunders erfaringer om hvordan maskinene våre var til fordel for deres virksomhet.

ODELSGUT – Norge

Dalbo Must er en familieeid eplegård og juiceproduksjonsfabrikk i Finland. Ettersom de fikk flere og flere kunder hvert år, begynte de å søke etter alternativer for å øke effektiviteten i juiceproduksjonen.

LE PESSOIR DE LA VILLENEUVE – France

De er en familiebedrift i Frankrike, som produserer eplejuice og cider, og tilbyr juicepressing til kunder. Etter noen sesonger med arbeid ble etterspørselen så stor at de begynte å se etter maskinoppgradering.

KMETIJA KAJŽER – Slovenia

Kmetija Kajžer er en fjellgård som dyrker ulike avlinger og produkter, inkludert eple- og pærehøst. De produserer juice, vin og cider, og var på utkikk etter å oppgradere maskineriet sitt.

ELEGAST CIDERY – The Netherlands

Elegast cidery produserer naturlig cider fra tradisjonelle nederlandske frukthagepler. De søkte etter maskiner med større effektivitet og kjøpte en full fruktbehandlingslinje.

Anmeldelser

Det vi liker mest med ProFruit er den førsteklasses kvaliteten på produktene deres og den enestående kundestøtten. Når vi har spørsmål eller trenger hjelp, er de raskt til å bistå. Denne reisen inn i sider- og juiceproduksjon har vært en fantastisk opplevelse, og ProFruit har spilt en avgjørende rolle i vår suksess.

Alexander Haug
Eier av Odelsgut, Norge

Vi er veldig fornøyde med maskinene våre fra ProFruit. Ikke bare er maskinene rimelige og av høy kvalitet, men de er også enkle og intuitive å bruke, og vi har klart å øke produksjonen vår. Støtten vi fikk og kommunikasjonen med ProFruit var utmerket.

Charlotta Sundqvist
Eier av Dalbo Must, Finland

Effektiviteten er enorm. Nå presser vi nesten 3000 liter med én person på en dag. I fjor presset vi 1000 liter per dag med to personer. Så vi er mye mer effektive.

Arjen Meeuwsen
Eier av Elegast Cidery, Nederland

Vi er veldig glade for å jobbe med en ProFruit-maskinene. Vi kjøpte en beltpresse i 2022. Vi og kundene er henrykte! Faktisk er tidsbesparelsen betydelig, og vi har kunnet redusere arbeidsmengden vår.

Soizic Jégat
Eier av Le Pressoir De la Villeneuve, Frankrike

Våre klienter

Vi er stolte av å jobbe med forskjellige virksomheter fra hele verden

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne for en prat dersom du har noen spørsmål